PRIMARIA COMUNEI DENSUS

Judetul Hunedoara

ANUNTURI

Anunț cu privire la dezbaterea publică a Proiectului de buget pe anul 2020

Vineri ora 12:00 va avea loc dezbaterea publică a Proiectului de buget pe anul 2020 la sediul Primăriei Comunei Densuș.

Anunț privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței cu lemne - condiții de acordare, lista bunurilor ce conduc la excludere și cuantum ajutoare în fisierul de mai jos.

PRIMARIA  COMUNEI  DENSUS,anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL SI PODURI  IN COMUNA DENSUS,JUDETUL HUNEDOARA”propus a fi amplasat in comuna Densus.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Hunedoara  din Deva,str.Aurel Vlaicu,nr.25 in zilele de luni pana joi  intre orele 08:00-16:00 si  vineri  intre orele 09:00-13:00 si la sediul  Primariei  Densus,situate  in Densus,nr.154,jud Hunedoara, in zilele de luni-vineri intre orele 09:00-15:00.

Observatiile publicului se primesc  zilnic la sediul APM Hunedoara.

Anunt referitor la Declaratia unica se gaseste mai jos - 12.06.2019. In vederea completarii si depunerii Declaratiei unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice, mai jos se gaseste pliantul pentru completarea declaratiei unice si

lista persoanelor desemnate pentru acordarea asistentei anul 2019.

ANUNT LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE mai multe detalii in anuntul atasat mai jos si caietul de sarcini

Va aducem la cunostinta ca aveti obligatia sa va prezentati la Primaria Comunei Densus la compartimentul agricol si protectia mediului in perioada ianuarie-februarie intre orele 9:00-15:00 pentru efectuarea declaratiei pentru inscrierea si actualizarea datelor din registrul agricol.

Primaria Comunei Densus cu sediul in localitatea Densus, str. Principala, nr. 154, anunta elaborarea PROIECTULUI DE AMENAJAMENT PASTORAL PENTRU PAJISTILE PROPRIETARILOR SI/SAU DETINATORILOR LEGALI AI COMUNEI DENSUS si declansarea etapei de incadrare pentru obtinerea avizului de mediu. Consultarea proiectului de amenajament se poate realiza la sediul APM Hunedoara, Deva, str. A.Vlaicu nr. 25, de luni pana joi intre orele 8:00-16:30, si vineri intre orele 8:00-14:00. Comentariile si sugestiile se vor transmite in scris la sediul APM Hunedoara in termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunt.

Primaria Comunei Densus cu sediul in localitatea Densus, str.Principala nr.154,anunta elaborarea primei versiuni a Amenajamentului silvic al Comunei Densus,U.P.I-Densus si declansarea etapei de incadrare pentru obtinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a amenajamentului silvic se poate realiza la sediul APM Hunedoara , Deva, str. A. Vlaicu, nr. 25 de luni-joi intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00. Comentariile si sugestiile se vor transmite in scris la sediul APM Hunedoara in termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunt.

Primaria comunei Densus scoate la vanzare prin licitatie publica in data de 22 mai 2018 imobilul inscris in C.F nr. 61493, in suprafata de 35mp, situat in intravilanul localitatii Densus. Pretul de deschidere a licitatiei este de 3560 lei(fara T.V.A) Mai multe detalii privind caietul de sarcini si garanția de participare puteti obtine la sediul primariei sau telefonic.

In atentia cetatenilor Comunei Densus Incepand cu data de 01.02.2018 se pot depune cereri pentru lemne de foc pentru anul 2018 in limita a 10 metri cubi. Pretul este de 200 de lei pentru 1 metru cub pentru locuitorii comunei Densus (domiciliul).

Primaria Comunei Densus cu sediul in localitatea Densus, str.Principala nr.154,anunta organizarea Conferinței a II-a a Amenajamentului silvic al Comunei Densus,U.P.I-Densus.

    * Pentru vizualizarea fisierelor PDF aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader (http://www.adobe.com)

    * Pentru vizualizarea fisierelor DOC  si XLS aveti nevoie de Microsoft Word si Excell sau OpenOffice (http://www.openoffice.com)